Автосервиз Гоу Плюс

бул. Д-р Петър Дертлиев, Люлин 6, София

(пред бл.639 до център за щети Лев Инс)

+359 87 999 4450

info@goplus.bg

Пон - Пет: 9:00 - 19:00

Събота: 9:00 - 16:00

Добре дошли в Автосервиз Гоу Плюс в Люлин 6, София!

Услуги
Компютърна диагностика

Компютърна диагностика

Компютърна диагностика и чистене на грешки в електронните системи

Компютърната диагностика и чистене на грешки е неотменна част от поддръжката на изправността на автомобила. Няма точно определен интервал, в който тя трябва да се извършва, но практиката е наложила 2 типа – профилактична или превантивна и аварийна диагностика. Както самите имена подсказват, диагностиката може да се извърши профилактично преди (по всяко време) или след настъпване (аварийно) на повреда.

Замисъла на превантивната диагностика е да изследва за индикации на проблеми по електронните вериги преди да се е стигнало до авария. Най-често тя се проявява в проверка и изчистване на грешки по време на обслужване на автомобила и в много случаи предотвратява неприятности на пътя, тъй като открива дефекти в зародиш. Може да се извършва и между интервалите за обслужване. Профилактичната диагностика включва зануляване на индикации за обслужване, сервизни процедури, изчистване на грешки в системите и при необходимост подмяна на компоненти, ако има достоверни данни за дефект.

Аварийната диагностика е тази, до която никой шофьор не желае да стига. Тя се случва когато функционалността на автомобила е частично или напълно нарушена в следствие на авария в електронните системи за управление. При допускане на авария, цената на ремонта може да е обезкуражаващо висока, затова ние в Гоу Плюс препоръчваме фокус върху превантивната диагностика. Независимо в кой сервиз се отбивате за ремонт или обслужване, помолете да проверяват електронните системи поне два пъти в годината.

В Автосервиз Гоу Плюс в Люлин 6, София извършваме качествена компютърна диагностика и чистене на грешки в случай, че все още не сте си осигурили достъп до надеждна услуга другаде. За запазване на час за диагностика и чистене на грешки, използвайте бутона отдолу. Повече информация относно цената открийте тук

Желаем ви безаварийно пътуване!

0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски