Услуги
3D Реглаж на преден и заден мост – кола, джип, микробус, камион, автобус

3D Реглаж на преден и заден мост – кола, джип, микробус, камион, автобус

3D реглаж на преден и заден мост - кола, джип, микробус, камион, автобус

В Автосервиз Гоу Плюс извършваме реглаж на преден и заден мост на леки автомобили, джипове, микробуси, камиони и автобуси. Използваме модерна 3D екипировка от най-ново поколение на италианската компания HPA-FAIP, която минава редовни тестове и настройки, за да се гарантира прецизността ѝ. Компанията е световно известна с качественото си оборудване за автосервизи.

Точното подравняване на колелата или иначе казано правилната геометрия на автомобила е  изкючително важна за оптималния контакт на гумите с пътната настилка и допринася за равномерното износване на гумите, като влияе на вашата стабилност и сигурност на пътя. В комбинация с натрупаните годините умения и сръчност на екипа ни в реглаж на преден и заден мост, ще извършим услугата на много високо ниво и едни от най-добрите цени в София.

Автосервиза ни се намира на удобно и лесно достъпно място в Люлин-6, което можете да намерите с един клик върху картата отдолу.

В какво се състои услугата: Извършваме безплатна проверка на геометрията при закупуване и монтаж на 4 бр. гуми от нас. В останалите случаи проверката струва 15 лв. за коли/джипове/микробуси и 30 лв. за камиони/автобуси. Цените за реглаж на преден мост са 30 лв. за лек автомобил, 40 лв. за джип или микробус и 90 лв. за камион и автобус. За комбиниран реглаж на преден и заден мост цените са съответно 40 лв. за леки автомобили и 50 лв. за джипове и микробуси; доплащане от 50 лв. към основната тарифа за един мост за всеки допълнителен мост на камион или автобус. Можете да запишете час директно, кликайки на бутона отдолу или ако желаете повече информация ни позвънете кликайки тук +359 879 994450

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски