Добре дошли в Автосервиз GoPlus в Люлин 6, София!
Скъпи клиенти, през Великденските празници, автосервизът ни ще работи както следва: 22-ри Април 09:00-18:00 ; 23-ти, 24-ти и 25-ти Април - почивни дни.

Cookie Policy (US)

Нашата мисията

GoPlus е автосервиз, специализиращ в 3D-реглаж на преден и заден мост, продажба и монтаж на гуми, изправяне на джанти. Също така, извършваме смяна на масло и филтри, другите течности и лубриканти в автомобила, тест и подмяна на акумулатори. Гамата от услуги се допълва от диагностика, чистене на грешки, ремонт на светлини и реглаж на фарове и се разраства. В намеренията ни влиза обслужване на авто климатични системи и затова в близко бъдеще възнамеряваме да снабдим необходимите машини и инструменти.
кола повдигната на крикове за смяна на гуми
Основан през 2020, сервиза ни има голямата амбиция и потенциал бързо да спечели и затвърди доверието на клиентите си. Според визията на нашия управител Данчо Кьосев, това ще бъде постигнато чрез коректност, качествени услуги и консумативи на конкурентни цени. Изразяваме убеждението си, че с нас можете да се чувствате спокойни и сигурни на пътя.
снимка на лице на мъж в близък план

Данчо Кьосев – управител на автосервиз GoPlus

Нашият екип

В състава ни участват специалисти с дългогодишен стаж в авторемонта, по-специално в оборудването с гуми и реглажа на окачването. Поради тази причина фокусираме нашите усилия и стремеж за усъвършенстване основно в тази насока, следвайки модерните технологии. Но разбира се, няма да се ограничим само в това. Инвестираме в усвояване и приложение на нови знания, тънкости и умения. Искаме да сме сигурни, че ви служим максимално добре

Принципи и философия

Основния ни приоритет пада върху качеството на услугите и сигурността на клиентите. Той се подразбира от нашите ценности и философия, а именно – респект, коректност, лоялност, отзивчивост, ентусиазъм и стремеж за израстване… За да растем и реинвестираме в усъвършенстване, обаче, се нуждаем от вас клиентите. В замяна на вашето доверие, ще се отплащаме с по-качествено и ефективно обслужване в перспектива.

Къде и как да ни откриете

Въодушевени сме да ви приветстваме в сервизната си базата в София, жк Люлин 6. Сервиза ни се намира на булевард Д-р Петър Дертлиев в горния край на Люлин 6, срещу блок 639. В случай, че имате нужда от напътствие, не се колебайте да ни звъннете на 087-999-4450. Записване на час можете да направите по телефона или в удобен за вас момент чрез формата за записване на сайта. Дори да се появите ненадейно, няма да ви върнем, но може да се наложи да почакате. (точното местоположение на сервиза можете да откриете ТУК).
Нека поставим началото на дългосрочно доверено партньорство за обслужване на вашият автомобил още днес!

bg_BGБългарски