Автосервиз GoPlus
Search
Close this search box.
Скъпи клиенти, сервизът ще е затворен на 4, 5 и 6 Май. Желаем Ви весели Великденски празници!
Услуги
Машинно изправяне на джанти

Машинно изправяне на джанти

Прецизно машинно изправяне на джанти - стоманени и алуминиеви

С услугата машинно изправяне на джанти, в автосервиз Гоу Плюс целим да увеличим удоволствието от пътуването ви и намалим разходите за поддръжка на автомобила ви. Кривините в джантите са дефект, в много от случаите незабележим, който се отразява на джоба на шофьорите. Кривите джанти могат да доведат до увеличени вибрации в окачването и преждевременно износване на елементите, теглене на автомобила към едната или другата страна на платното, неравномерно износване на гумите, дисбаланс, дискомфорт и умора при шофиране.

Алуминиевите джанти вече се предлагат масово като стандартно оборудване на повечето по-нови автомобили. Случайното удряне в бордюра или преминаване през дупка може лесно да причини както козметични повреди по повърхността на джантата като одраскване или отлюспване на парченца материал, така и структурни повреди като пукнатини и изкривявания. За щастие екипът на Гоу Плюс може бързо и прецизно да възвърне оригиналната форма на вашите стоманени или алуминиеви джанти със специална машина за изправяне.

Цените варират между 20 лв. и 40 лв. в зависимост от размера на джантите. Повече за ценоразписа можете да откриете тук.

След изправяне на джанти е абсолютно наложително да се извърши наново баланс на колелата и проверка, а при нужда и корекция на геометрията на окачването. Това ще гарантира качествено завършена услуга и ще ви спести колебанията относно остатъчни вибрации и теглене и допълнителни посещения в автосервиза.

Ако желаете да запазите час, можете да го направите директно от бутона отдолу или чрез линковете на страницата с цените.

0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски