Автосервиз GoPlus
Search
Close this search box.
Скъпи клиенти, сервизът ще е затворен на 4, 5 и 6 Май. Желаем Ви весели Великденски празници!

Нашата мисията

Гоу Плюс е автосервиз, специализиращ в 3D-реглаж на преден и заден мост, продажба и монтаж на гуми и изправяне на джанти. Също така, извършваме смяна на масло и филтри, охладителната течност на двигателя, тест и подмяна на акумулатори. Гамата от услуги се допълва от подмяна на крушки и реглаж на фарове и се разраства. В намеренията ни е да включим обслужване на автоклиматични системи в услугите си близко бъдеще.
Лек автомобил Мерцедес повдигнат на повдигачи за смяна на гуми | Автосервиз GoPlus Люлин 6 София
Основан през 2020, сервиза ни има голямата амбиция и потенциал бързо да спечели и затвърди доверието у клиентите си. Това ще стане чрез коректност, качествени услуги и консумативи на конкурентни цени, според управителя Данчо Кьосев. Убедени сме, че с нас ще можете да се чувствате спокойни и сигурни на пътя.
Снимка на механик с работен гащеризон | Автосервиз GoPlus Люлин 6 София

Данчо Кьосев – управител на автосервиз Гоу Плюс

Нашият екип

В състава ни участват специалисти с дългогодишен стаж в авторемонта, по-специално в екипирането с гуми и реглажа на окачването. Поради тази причина фокусираме нашите усилия и стремеж за усъвършенстване основно в тази насока, вървейки в крак с последните технологии. Но разбира се, няма да се ограничим само в това. Инвестираме в усвояване и приложение на нови знания и умения. Искаме да сме сигурни, че ви служим максимално добре

Нашите принципи

Основния ни приоритет пада върху качеството на услугите и сигурността на клиентите. Той се подразбира от нашите ценности, а именно: оценяване високата стойност на живота и здравето, респект, коректност, лоялност, отзивчивост, ентусиазъм и стремеж за усъвършенстване… За да се усъвършенстваме, обаче, се нуждаем от вас клиентите. На доверието ви ще се отплащаме с по-качествено и ефективно обслужване.

Къде и как да ни откриете

Въодушевени сме да ви приветстваме в сервизната си базата в София, жк Люлин 6, бул. Д-р Петър Дертлиев, срещу блок 639. В случай, че имате нужда от напътствие, не се колебайте да ни позвъните на 087-999-4450. Записване на час можете да направите по телефона или по всяко време чрез формата за записване на сайта ни. Дори да се появите ненадейно, няма да ви върнем, но може да се наложи да почакате. (Точното местоположение на сервиза можете да откриете тук). Нека поставим началото на дългосрочно доверено партньорство за обслужване на вашият автомобил още днес!
bg_BGБългарски