Автосервиз GoPlus
Search
Close this search box.
Скъпи клиенти, сервизът ще е затворен на 4, 5 и 6 Май. Желаем Ви весели Великденски празници!
Услуги
Продажба, смяна на гуми и баланс

Продажба, смяна на гуми и баланс

Продажба, умела смяна на гуми и прецизен баланс

Извършваме продажба на нови гуми, смяна на гуми и баланс, както и смяна и баланс на гуми от клиента. При закупуване на 4 бр. нови гуми от нас, проверяваме безплатно геометрията на окачването, за да сме сигурни, че те няма да се износят преждевременно. За повече информация относно цените за смяна и баланс на гуми можете да погледнете ценовата ни листа тук.

При сезонна смяна на гуми, предоставяме пространство за съхранение при нас, за да не заема вторият комплект гуми място в дома или гаража ви. Това е по същество така наречения хотел за гуми. Повече за цените за съхранение на гумите ви при нас можете да откриете тук.

Също така извършваме проверка на геометрията по заявка на клиента с прецизен 3D стенд за реглаж на преден и заден мост, като цената на услугата е 15 лв. Повече за проверката на геометрията и реглажа на преден и заден мост можете да откриете тук

Един съвет от нас… Не правете компромиси с гумите. Оптималното налягане, прецизния баланс и затягането на болтовете на джантите с динамометричен ключ при определени килограми (Nm) са изключително важни за правилното износване на гумите и безопасната експлоатация на автомобила ви. Затова проверката е част от нашето морално задължение да ви осигурим спокойствие и безопасност на пътя. Идвайки при нас, можете да бъдете сигурни, че гумите ви ще бъдат монтирани, напомпани и балансирани правилно, а болтовете няма да останат хлабави или да бъдат презатегнати.

0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски