Автосервиз GoPlus
Добре дошли в Автосервиз GoPlus в Люлин 6, София!
Добре дошли в Автосервиз GoPlus в Люлин 6, София!
Услуги
3D Реглаж на преден и заден мост – кола, джип, микробус, камион, автобус

3D Реглаж на преден и заден мост – кола, джип, микробус, камион, автобус

3D реглаж на преден и заден мост - кола, джип, микробус, камион, автобус

В Автосервиз Гоу Плюс извършваме реглаж на преден и заден мост на леки автомобили, джипове, микробуси, камиони и автобуси. Използваме модерна 3D екипировка от най-ново поколение на италианската компания HPA-FAIP, която минава редовни тестове и настройки, за да се гарантира прецизността ѝ. Компанията е световно известна с качественото си оборудване за автосервизи. В комбинация с натрупаните годините умения и сръчност на екипа ни в реглаж на преден и заден мост, ще извършим услугата с много високо качество и на едни от най-добрите цени в София.

Точното подравняване на колелата или иначе казано правилната геометрия на автомобила е  изкючително важна за оптималния контакт на гумите с пътната настилка и допринася за равномерното износване на гумите, като влияе на вашата стабилност и сигурност на пътя. В случаите на прекомерно износени гуми или изкривени джанити, обаче, реглажа на окачването може да не окаже съществен ефект върху стабилността.

Типични симптоми на нарушена геометрия са волан завъртян под ъгъл при шофиране направо или теглене на автомобила встрани, което е добре да споделите с екипа ни предварително. Тъй като същите симптоми може да са признак на криви джанти или гуми, ако са съпроводени от вибрации е препоръчителна проверка и при нужда изправяне на джантите или закупуване и монтаж на нови гуми. Ние можем да направим и това за вас.

Автосервиза ни се намира на удобно и лесно достъпно място в Люлин 6, което можете да намерите с един клик върху картата отдолу.

В какво се състои услугата: Извършваме безплатна проверка на геометрията при закупуване и монтаж на 4 бр. гуми от нас. В останалите случаи проверката струва 20 лв. за коли/джипове/микробуси и 30 лв. за камиони/автобуси. Цените за реглаж на преден мост са 40 лв. за лек автомобил, 45 лв. за джип или микробус и 90 лв. за камион и автобус. За комбиниран реглаж на преден и заден мост цените са съответно 50 лв. за леки автомобили и 55 лв. за джипове и микробуси; доплащане от 50 лв. към основната тарифа за всеки допълнителен мост на камион или автобус. Можете да запишете час директно, кликайки на бутона отдолу или ако желаете повече информация ни позвънете кликайки тук +359 879 994450

0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски