Автосервиз GoPlus
Search
Close this search box.
Скъпи клиенти, сервизът ще е затворен на 4, 5 и 6 Май. Желаем Ви весели Великденски празници!

Добре дошли в Автосервиз GoPlus в Люлин 6, София!

3D Реглаж на Преден и Заден Мост от 45 лв. Проверка на Сходимост от 20 лв.
Специализираме в реглаж на Коли, Джипове, Микробуси, Камиони и Автобуси. Разполагаме с най-новото поколение 3D-апаратура. Избегнете опашката, като си запишете час от тук, става бързо и лесно.
Запазване на час
Широка Гама от Нови Гуми, Сръчна Смяна и Баланс на цени от 11 лв. на Гума
Ако сигурността и надеждността са ваш приоритет, искаме да ви уверим, че в „Гоу Плюс“ също не правим компромис с тях. Безплатна проверка на геометрията при закупуване и монтаж на 4 нови гуми.
Запазване на час
Машинно Изправяне на Джанти от 20 лв.
Изправяме стоманени и алуминиеви джанти с прецизна машина, за да подобрим комфорта при пътуване и предотвратим преждевременното износване на гумите и елементите по окачването на автомобила ви.
Запазване на час
Светлини - Продажба и Подмяна на Крушки, Реглаж на Фарове
Можете да разчитате на качествени крушки и бърза и коректна услуга. Ние работим с гамата на OSRAM. Ако не ви се чака на опашка, може да е по-добре да запишете час сега. Става бързо и лесно.
Запазване на час
Продажба и Смяна на Акумулатори
Имате проблеми със запалването сутрин? Ние сме тук и ще помогнем. Работим с качествени акумулатори от марка по предпочитание на клиента, гарантиращи добра и дълготрайна експлоатация.
Запазване на час
Смяна на Масло, Филтри и други течности
Работим с висококачествени масла и качествени филтри с марки по ваш избор. Можете да избегнете чакането, записвайки си час от тук.
Запазване на час
Previous slide
Next slide

Автосервиз GoPlus Специализира в Реглажи, Гуми, Изправяне на Джанти, Смяна на Акумулатори, Масло и Филтри

Ние сме специализиран център за реглаж на преден и заден мост, продажба и смяна на гуми, изправяне на джанти, смяна на акумулатори, масло и филтри в Люлин 6, София.

Екипът ни от експерти с години опит в реглаж с модерен 3D стенд и обслужването на автомобили се грижи за вашите спокойствие и сигурност на пътя.

Автосервиз GoPlus Люлин 6 София | Реглаж на преден и заден мост, смяна и баланс на гуми, машинно изправяне на джанти, смяна на масло и филтри, проверка и смяна на акумулатори, хотел за гуми.

Ние в Гоу Плюс ценим клиентите си и желаем да им осигурим спокойствие и сигурност на пътя. Затова се грижим за автомобилите давайки най-доброто от себе си. Авто услугите, които извършваме като реглаж на преден и заден мост на коли, джипове, микробуси, камиони и автобуси; смяна на гуми и баланс; машинно изправяне на джанти; смяна на масло и филтри; смяна на крушки и реглаж на фаровете; тест и подмяна на стария акумулатор - правим го с изпипване на детайлите. В нашия автосервиз работят професионалисти, които ще обслужат автомобила ви с голямо внимание и точност.

червена туба за гориво red fuel drum
Крушки
Марката OSRAM се е наложила с превъзходно качество. Тези крушки гарантират дълга експлоатация.
Наливно масло
ПЕМКО е предпочитана марка масло, заради превъзходния баланс между качество и цена.
Антифриз
Държим на склад повечето видове антифриз, за да посрещнем нуждите ви. Може би е време за смяна?
Гуми
Гуми на склад и по поръчка. За да надминем очакванията ви, извършваме безплатна проверка на геометрията при закупуване на 4 нови гуми от нас.
Previous slide
Next slide
крик за гуми на бял фон с червена кръгла рамка jack for tyres tires change icon
Реглаж на преден и заден мост
Със сигурност вече знаете защо геометрията на автомобила е толкова важна. Ако усещате теглене встрани на прав път, може би трябва да се отбиете при нас за проверка.
Смяна и баланс на гуми
Години опит, стремеж за съвършенство и свръх модерна техника за монтаж, баланс и изправяне на джанти.
Смяна на масло и филтри
Смяната на маслото и филтрите е грижа, от която автомобила ви има нужда, за да може да ви служи надеждно.
Смяна на крушки и реглаж на фарове
Поддържането на изправни светлини има множество неоспорими ползи, но най-голямата е безопасността. Забелязвайте и бъдете забелязвани навреме.
Тест и подмяна на акумулатори
Колата ви трябва, а не достига ток да запали? Можем да проверим изправността на зареждането и да подменим акумулатора, ако се налага.
Хотел за гуми
Имаме 5-звезден хотел за вашите гуми с безупречен румсървис. Вече няма защо да се тревожите за пространството в мазето или гаража.
Previous slide
Next slide
бутилка с масло на бял фон и кръгла червена рамка 1 liter oil bottle
Previous slide
Next slide

Кликнете тук за мигновена проверка на наличности по телефона.

Кликнете тук за преглед на пълния списък с цени и услуги.

Вече можете да записвате час за сервиз, дори в извънработно време и почивни дни, когато няма как да ни откриете по телефона. Записването е много бързо и удобно и получавате потвърждение и подсещания за наближаващото посещение в сервиза, за да не пропуснете часа си.
Автосервиз GOPLUS се намира на лесно достъпно и удобно място в ж.к. Люлин 6 с директен достъп от посока тунела на Люлин към Околовръстен път и обратно. Около нас има удобен градски транспорт, така че не е необходимо да се тревожите за придвижването си до която и да е част на София. Открийте ни на картата отдолу и заявете GPS маршрут чрез Google Maps.

Работно време на автосервизa:

Понеделник - Петък:

9:00 - 19:00 ч.

Събота:

10:00 - 16:00 ч.

Неделя:

почивен ден

Празници:

позвънете предварително на 0879 994 450

bg_BGБългарски