Автосервиз GoPlus
Search
Close this search box.
Скъпи клиенти, сервизът ще е затворен на 4, 5 и 6 Май. Желаем Ви весели Великденски празници!
Продукти
Наливно масло

Наливно масло

Наливно масло FUCHS

Продуктът е изчерпан!

Производителност и надеждност за вашия автомобил

Технологията на смазочните материали никога не е била толкова взискателна, колкото е днес. Алтернативните горива, новите автомобилни технологии, устойчивото третиране на отработените газове и удължените интервали за смяна правят автомобилите, камионите, търговските превозни средства и мотоциклети по-ефективни
С обширно портфолио от смазочни материали за всички автомобилни приложения и единствената в света технология XTL®, FUCHS поставя нови стандарти.
Маслото отговаря на изискванията за висока производителност на автомобилните фабрики с изчерпателна продуктова гама, която отговаря на международните спецификации. Гамата включва смазочни материали за Mercedes-Benz, Volkswagen Group, BMW, Porsche, Volvo, Ford, PSA, Fiat Group, GM, Renault, Jaguar и Land Rover, както и много други.
За да гарантира, че съвременните превозни средства остават високоефективни, FUCHS като един от водещите доставчици на оригинално оборудване за немската автомобилна индустрия разработи обширна продуктова гама. Гамата смазочни материали за автомобили, камиони, търговски превозни средства и мотоциклети включва високо качество двигателни масла, трансмисионни масла, течности за централна хидравлика/усилвател на волана, смазочни материали за мотоциклети, мултифункционални масла, сервизни течности, биоразградими лубриканти.
Разберете повече за спецификацията и свойствата на моторните масла и защо грешният лубрикант може да се отрази пагубно на двигателя на автомобила си.
Можете да откриете повече информация за марката в официалната страница на производителя от тук.
0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски