Автосервиз GoPlus
Search
Close this search box.
Скъпи клиенти, сервизът ще е затворен на 4, 5 и 6 Май. Желаем Ви весели Великденски празници!
Услуги
Смяна на масло и филтри

Смяна на масло и филтри

Смяна на масло и филтри - маслен, въздушен, горивен, купе

Една от най-важните процедури по поддръжка на вашия автомобил е редовната и навременна смяна на масло и филтри. Това е една достатъчно цапаща и неприятна процедура със строга специфика, ако се нагърбите да я извършвате сами. Затова бихте предпочели да се доверите на автосервиз Гоу Плюс като сервиз с опитни механици.

Смяната би следвало да се извършва според препоръките на производителя на автомобила и със съответното масло. Пробега и честотата зависят от климата и условията на ползване на автомобила ви. Пример за условия, които налагат по-честа смяна на масло и филтри са постоянното ползване на автомобила при високи натоварвания на двигателя – стръмен или неравен терен налагащ често превключване на предавките и рязка смяна на оборотите, замърсена среда и т.н. При такива условия, двигателното масло се износва и филтрите се замърсяват по-бързо. Съпътстваща част при смяната на маслото е масленият филтър, който задължително се подменя. Можете да откриете ценоразпис на нашата услуга по смяна на масло и филтри тук.

Множество поражения могат да настъпят по двигателя, ако пренебрегвате или системно отлагате смяната. От преждевременно частично износване на вътрешните елементи до пълния отказ на двигателя, неприятните емоции и разноските могат да бъдат големи.

От изключително значение е качеството на новото маслото. Тъй като модерните двигателни масла съдържат различни компоненти и са предназначени да работят при различни температурни амплитуди и хлабини на детайлите в двигателя, е много важно да се уверите, че закупувайки масло от магазинната мрежа, то е подходящо за автомобила ви.

Обърнете внимание, че голяма част от автосервизите наливат масло според наличността, а не според спецификацията на автопроизводителите. Често пъти маслото дори е неподходящо и се отразява на експлоатацията на двигателя. Ако ви направи впечатление шумна работа на двигателя в следствие на влошено мазане или зад автомобила ви се вият разноцветни пушеци след последната смяна на масло, има голяма вероятност те да са причинени от нискокачествено или неподходящо масло.

В автосервиз Гоу Плюс поемаме грижата да ви снабдим с най-подходящото двигателно масло и маслен филтър на оптимална цена. Ако автомобила ви се нуждае от смяна на масло и филтри, можете да запазите час сега чрез бутона отдолу.

0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски