Автосервиз GoPlus
Search
Close this search box.
Скъпи клиенти, сервизът ще е затворен на 4, 5 и 6 Май. Желаем Ви весели Великденски празници!
Услуги
Хотел за гуми

Хотел за гуми

Хотел за гуми за безгрижни дни и повече простор у дома

Хотел за гуми се превърна в една популярна услуга, която осигурява безгрижие относно това къде да съхраните гумите си плюс повече простор у дома, в мазето или в гаража. Автосервиз Гоу Плюс в Люлин 6, София предоставя идеалната възможност на свои клиенти и на хора, които тепърва ще станат, да оставят гумите си на отговорно пазене до следващия сезон (до 8 месеца период на съхранение предвиден в цената).

Нашият екип ще опише, маркира и постави вашите гуми за съхранение до следващата смяна в защитено от директна слънчева светлина, дъжд и сняг помещение. Така те ще се чувстват като в 5-звезден хотел при нас, а вие ще се чувствате по същия начин у дома. Край на натякванията, местенето и препъването в гуми.

Когато новият сезон настъпи, имаме възможност да разменим гумите на автомобила ви и да оставим следващата партида на съхранение. Ако все пак имате нужда от нови гуми, това е едно от нещата в които специализираме. Повече за цената на услугата хотел за гуми, както и за продажба, смяна на гуми и баланс можете да откриете на страницата с ценоразпис на услугите.

0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски